Rickie Fowler trækker i nye tråde | Golf.dk
Aloha Woven Shirt

Foto: Puma

Aloha Golf sko

Foto: Puma

Foto: Puma

Big Cat Golf Tee

Foto: Puma

Rickie Fowler trækker i nye tråde

04/01 - 2018 | Pressemeddelelse

Puma Golf, en førende spiller inden for golf innovation, design og stil har introduceret sin Aloha kollektion bestående af alt fra sko, tøj og accessories der udspringer fra Hawaii-øernes afslappede stemning og fredfyldte skønhed, hvilket Rickie Fowler vil debutere torsdag i Tournament of Champions på Kapalua.

Inspireret af Rickies dybe respekt for sine japanske rødder tager Aloha kollektionen traditionelt japansk design og kombinerer det med et frisk bud på klassisk hawaiiansk stil, som tilføjer diskrete golfelementer al den nødvendige brugbarhed til at kunne dominere på banen og stå skarpt uden for.

- Aloha kollektionen er en frisk, fremsynet tolkning af traditionelt golftøj, uden at komfort, kvalitet og bevægelsesfrihed bliver kompromiteret. Rickie taler om sin bedstefars japanske kulturarv, hvilket var inspirationen til konceptet til denne kollektion – den blander det bedste fra Hawaii med traditionelle japanske mønstre. Resultatet er en cool kollektion, som med stil giver en gnidningsløs overgang fra banen til lufthavnen eller til strandhytten, siger Kristin Hinze, hovedansvarlig for Puma Golf Apparel.

Aloha kollektionen

Aloha Woven Shirt 75 dollars
Rickie starter turneringen på Hawaii i denne seriøst cool Button-up, som minder om en traditionel kortærmet skjorte men med al den nødvendige performance til at spille 18 huller. Det fugttransporterende stof, dryCELL technology, fjerner sved fra huden og UV 40+ filteret vil holde golfspillere tøre, komfortable og beskyttede fra solen. Skjorten kommer med et Aloha tryk og er ligeså let og komfortabel som den er dristig og stilfuld.

Aloha Polo 70 dollars
Med et specialdesignet Aloha print på brystlommen, indersiden af kraven og under knaplukningen kan Aloha poloen fås i farverne Bright White og Peacoat. Det er den perfekte dosis hawaiiansk stil på og uden for banen. Poloen er også syet i stof med dryCELL technology.

Aloha Shorts 75 dollars
Konservative når det er nødvendigt og sprælske når de får chancen takket være en kant for neden, som kan foldes op og afsløre det specialdesignede Aloha mønster, ligesom der er subtil print på baglommerne.    

Aloha Golf sko 170 dollars
Atletisk design kombineret med detaljer i førsteklasses læder og Aloha print er der garanti for at disse sko vil vende hoveder på golfbanen. Med et revolutionerende 3D traction system i Aloha-blå farve kombineret med nyskabende IGNITE Foam for seriøs komfort giver skoen ydeevne på Tour-niveau og uovertruffent greb og stabilitet med ekstra point for stilen. Skoen er vandtæt og kommer med en garanti på to år.

Aloha GOTIME Flex Snapback Cap 26 dollars
Kasketten har en lettere buet skygge og et PWRCOOL fugttransporterende svedbånd, som holder dig kølig under høje teperaturer. Kasketten har Aloha mønster på toppen af skyggen.

Big Cat Golf Tee 28 dollars
Den er perfekt til de afslappede dage men leverer stadig et element af stil. T-shirten kommer med Pumas traditionelle logo i Aloha mønster.

Se mere hos Puma her

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer