Kuchar holdt føringen til sejr | Golf.dk
Mayakoba er et skønt resort i Mexico, og Matt Kuchar fik det gjort til et fantastisk ophold med sejren ved Mayakoba Golf Classic

Foto: Getty Images

Kuchar holdt føringen til sejr

12/11 - 2018 | Martin Rahbech

En perfekt start fortsatte til en perfekt afslutning for Matt Kuchar ved Mayakoba Golf Classic. Den 40-årige amerikaner førte fra start til slut.
Der var fire slag til andenpladsen inden finalerunden, og selv om der var en blandet finalerunde i 69 slag var det nok til sejren, men det blev tæt.

Efter bogeys på 14. og 15. hul var der kun ét slag i afstand, men en afslutning med par på de sidste huller var altså nok til sejren med en total i -22, mens Danny Lee sluttede i -21.

- Jeg gjorde det virkeligt spændende, da jeg kom ind. Det var ikke den afslutning, jeg håbede på. Jeg ville gerne have fem eller seks putts på den sidste green. Det er virkelig svært at vinde herude. Styrken i felterne hver uge er frygtelig god, sagde Matt Kuchar efter runden, som han sluttede med et lige putt på tre fod.

Nu er han tilbage som vinder på PGA Tour for første gang siden RBC Heritage i april  2014.
Men generelt har spillet ikke været ret godt.  Han sluttede sidste sæson på 76. pladsen på FedEx Cup ranglisten, men nu kan vejen tilbage være sat i gang for den 40-årige amerikaner.

- Det føles ekstra sødt efter et have kæmpet hårdt og ikke spillet ret godt i 2018. Det er fire år siden min sidste sejr, og nu har jeg indset hvor svært det er et vinde på PGA Tour, sagde Matt Kuchar.

Sejren i Mexico var også en sejr for den lokale caddie El Tucan, der blev hentet ind, da hans normale caddie John Wood havde fri, da det ikke var planlagt, at Kuchar skulle med i Mexico.

- Jeg er sikker på, John er skuffet over ikke at have arbejdet i denne uge. Han er en rigtig god caddie, og jeg ser frem til at få ham tilbage i næste uge. Men jeg er glad for El Tucan, og er ked af det for John, sagde Matt Kuchar ifølge Golf.com

Sejren gav en præmie på $1.296.000, og normalt får en caddie mellem 5 og 10 procent af præmiepengene. Hvor stor en del af gevinsten, der går videre til  El Tucan vides ikke, men har uden tvivl haft en rigtig god weekend.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer