Friske farver og masser af tech i nye sko fra Puma | Golf.dk
Puma Grip Fusion
Puma Cat Woven
Puma PWR Sport
Puma Ignite Statement Low

Friske farver og masser af tech i nye sko fra Puma

19/12 - 2017 | Pressemeddelelse

Puma Golf, en førende spiller i innovation, design og stil inden for golfsko, har introduceret et udsnit af sin forårs- og sommerkollektion for 2018, som fremviser mærkets nyskabende, stilfulde tilbud til både mænd og kvinder. Kollektionen blander velkendte teknologier som DISC lukkesystemet; IGNITE Foam, som giver overlegen trædekomfort; en Epic Performance Last, for perfekt pasform; førsteklasses materialer for holdbarhed; og friske, trendy designs som sender et statement på og uden for banen. Modellerne kom på markedet 15. december.

IGNITE PWRSPORT $140
En af Pumas bedst sælgende sko, IGNITE Spikeless Sport, har fået en frisk makeover med endnu mere stabilitet, komfort og sofistikeret stil. Skoen kommer i fire farver  (Quiet Shade/Black; Quarry/White; Black/Silver; Peacoat/Silver and Peacoat/Camo).

GRIP FUSION $90
Grip Fusion skoen leverer ekstrem komfort. Skoen er lavet på en anatomisk skoform med mere plads til fødderne, og der er blandt andet to lag skum i sålen for komfort dagen lang. Skoen kommer i fire farver (Quarry/Acid Lime/Black; Black/Black/White; White/Quiet Shade/Black; White/Black/True Blue).


MONOLITE CAT WOVEN $80
Skoen er konstrueret med netstof i lycra for at give damespillere åndbar komfort og støtte på de varmeste sommerdage. Med en yogamåtte indersål og en carbon gummisål er Monolite Cat skoen så komfortabel og let som muligt. Den kommer i fire stilfulde farver (Glacier Grey, Paradise Pink, Peacoat and Sunny Lime).


IGNITE STATEMENT LOW $120
The IGNITE Statement Low til kvinder har en sporty profil designet med al den nødvendige stil, der skal til for at sende et signal på banen. En førsteklasses Pro-Form  TPU ydersål giver suveræn ydeevne, greb og slidstyrke på alle overflader. The IGNITE Statement Low kommer i tre farver (Black/White, Quarry/White, Peacoat/Aquarius). 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer