Fem danskere i top-10 i svensk PGA Championship | Golf.dk
John Axelsen er bedste dansker inden de afgørende 18 huller ved PGA Championship Bråviken Open.

Foto: Tim Cowie

Fem danskere i top-10 i svensk PGA Championship

31/07 - 2020 | Mikkel Ring Christensen

69 slag, tre under par. En god runde på de fleste baner, under de fleste omstændigheder. På Bråvikens Golfklubb var scoren ikke god nok til at holde placeringen for John Axelsen.

Den nyprofessionelle dansker var på en delt førsteplads efter de indledende 18 huller ved PGA Championship Bråviken Open, Men runden i 60’erne til trods, dumpede verdensmesteren ned til en delt sjetteplads.

Axelsen er imponerende 10 slag under par efter to runder. Alligevel har han seks slag op til førstepladsen inden finalerunden.

Björn Hellgren lavede to eagles og otte birdies under sin anden runde og stormede til tops i stillingen. 60 slag lød scoren på; to eagles, otte birdies og resten pars, og det fik svenskerens total til -16.

Det sublime spil giver et forspring på et slag ned til landsmændene Mikael Lindberg og Erik Oja inden de afgørende 18 huller.

22-årige Axelsen er bedste dansker, men han er ikke nationens eneste bud på et topresultat i den svenske turnering, som ikke tæller med til Nordic League.

Ligesom Axelsen gik Marcus Helligkilde en 69’er, og med den går han ind til finalerunden som delt nummer otte. 

På en delt 10. plads, et slag længere tilbage, finder man Morten Toft Hansen, Jonathan Gøth-Rasmussen og Andreas Hillersborg Sørensen. 

Syv af de 17 danske deltagere klarede cuttet.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Hvis du oplever at hjemmesiden er langsommere end normalt, tryk HER for at slette alle cookies fra danskgolfunion.dk