Bolden slås længere ud i strafområdet | Golf.dk

Bolden slås længere ud i strafområdet

28/07 - 2019 | Claus Rødgaard Thomsen

Hvis du frister dig til at slå en bold i et strafområde, så gælder det specielle regler, hvis det ikke lykkes dig at slå bolden du af strafområdet. De regler fortæller Henrik Knudsen om her.

User Comments:

  • Kunne være dejlig hvis I

    13/08 - 2019 | Martin Astrup

    Kunne være dejlig hvis I ville tekste videoer til gavn for os som hører dårlig, så vi også kan få større gavn/glæde af jeres videoer. Mvh Martin

  • Re. Bold i strafområde

    02/08 - 2019 | Michael Hansen

    Eva, du skal rulle en smule længere ned i reglerne. Regel 17.1.d(3) "Sidelæns lempelse" angiver to køllelængder fra ref.punkt.

  • T

    29/07 - 2019 | Søren Hesseldal

    T

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer