Spil med-Dag over hele landet | Golf.dk

Spil med-Dag over hele landet

04/06 - 2019 | Henriette Krøyer

Søndag den 18. august afholder en række golfklubber landet over Spil med Dag for alle, som er nysgerrige på om golf er noget for dem. Du opfordres til at tage en ven med på dagen og spille en "runde" golf sammen.Golf er sjovt og godt for både krop og sjæl. Så kom og spil med den 18. august (nogle få klubber holder dagen på en anden dato).

Se om din klub arrangerer Spil med Dag og hvordan programmet for dagen ser ud.

Er du ikke selv golfspiller, men gerne vil prøve golf, er du også meget velkommen. Ud over arrangementet er nybegyndere altid velkommen til at kontakte den lokale golfklub. De står klar til at tage imod dig.

 

 

Deltagende klubber 2019 - flere kommer til

View Spil med Dag 2019 in a full screen map

 

Hvad har man på når man spiller golf?

Golfspillere bliver ofte vist i bukser med fold og ternet sweaters. Det er du naturligvis velkommen til at møde op i. Det er dog slet ikke nødvendigt, og efterhånden en sjældenhed på de danske golfbaner. Kom bare i tøj, du kan bevæge dig i og fornuftige sko - og masser af godt humør.

Klubben stiller udstyr til rådighed for dig på dagen, og du lærer hurtigt hvad du vil få brug for, når du først er bidt af sporten. For vi tror, at golf bliver din livslange kærlighed.