Hvor kan jeg deltage i turneringerne? | Golf.dk

Hvor kan jeg deltage i turneringerne?

29/10 - 2020 |

Du kan faktisk spille på alle Trackman-simulatorer rundt omkring i verden.* Når du har tilmeldt dig en turnering og oprettet din Trackman profil, er du klar til at deltage i turneringen. Hvor du vælger at spille din/dine runder, bestemmer du selv.

Nedenfor kan du se nogle af de steder, som stiller Trackman-simulatorer til rådighed rundt i landet. Pris og vilkår for at benytte de enkelte faciliteter varierer fra center til center. Kontakt derfor den enkelte udbyder for at booke tid og aftale pris for leje af simulator.

I følgende centre mærket med orange kan du spille finalerunderne til DM uden beregning. Disse centre har valgt at bakke op omkring DM’erne ved at lade finaledeltagerne spille deres to finalerunder gratis - klik på den orange markering for at læse mere om det pågældende center. Og der er flere på vej i de næste par måneder.

Steder mærket med grøn er yderligere centre med simulatore, som kan benyttes til at spille din runde, men som ikke tilbyder gratis finalerunder.* Ønsker du at din Trackman facilitet også fremgår på oversigtskortet, kontakt venligst Dansk Golf Union.